A méh traumáinak gyógyítása spirituális, érzelmi és fizikai szinten – Afrodeity Stone

A zene, a tánc és a művészet, a kézművesség, az alkotás boldoggá tesz. Ezek a legjobb terápiás módszerek. Így például énekelj, nem számít, hogy hogyan énekelsz, csak énekelj. Énekelj úgy, mintha senki nem hallana, táncolj úgy, mintha senki nem látna, élj úgy, mintha senkit nem érdekelne, hogy mit csinálsz.

Minden, hogy milyen energiával dolgozol, segítőkkel, legyenek azok tündérek, angyalok, azt csinálod, amit csinálsz, a lényeg az, hogy köszönöd meg a támogatást, a segítséget, amit kapsz a mindennapi életedben. És köszönjük meg az egonak is, a vérvonal szerinti felmenőinknek, a kontinentális felmenőinknek és a kozmikus őseinek.
MI AZ A MÉH-TRAUMA?
A poszttraumatikus stressz szindróma (PTSD) egy másik formája. A spirituális méhen belüli traumáról fogunk beszélni. Minden nő rendelkezik ezzel és azok a férfiak is, akiket a nők szeretnek. Sokszor a nő nem képes magát teljesen beleengedni az intimitásba a méhen belüli trauma miatt.

Mi okozhatja a méh traumáját:
– szexuális molesztálás: megfigyelhető, hogy generációkon keresztül ismétlődhet. Vannak olyan elméletek, hogy visszavezethető a rabszolgaságra.
– gyermekkori bántalmazás
– vetélések – itt is az abortuszhoz hasonlóan, mindhárom típusú trauma megfigyelhető. Az történhet, hogy próbálkoznak új baba megfogantatásával, de egyszerűen a test nem képes a fogantatásra. Ennek okai lehetnek:
– a félelem az újabb vetéléstől
– nem sikerült elengedni az érzelmeket, a szomorúságot, a dühöt, a zavart, amit az okoz, hogy nem értjük, miért történt mindez
– abortusz – mind fizikai, mind érzelmi trauma is járhat vele, valamint spirituális is. A méh izommemóriája eltárolja azokat az érzelmeket.Ebben az esetben az altatás vagy a helyi érzéstelenítés miatt zsibbadtság is okoz traumát. Ahogyan te is emlékszel arra, hogy mi történt veled, ugyanígy a méhed is emlékszik mindenre, hiszen erőszakot követtek el ellene.
– nagyon nehéz születés, ha elakad a gyerek a szülőcsatornában, vagy császármetszésre van szükség
– endometriózis
– más nőgyógyászati műtétek – az altatás, a beavatkozás traumát okoz a méh számára, hiszen a méh izommemóriája emlékszik mindenre.
– policisztás petefészek betegségek
– szexuális úton terjedő betegségek – bármilyen fertőzés traumát okoz a méhnek.
– szuper nagy péniszek – előfordul, hogy minden egyes szexuális együttlét után vérzés tapasztalható, fel kell keresni a nőgyógyászt, ez nem játék, nem vicces, hanem a méhnek egy trauma.
– szexuális együttlét olyan férfiakkal, akik nem gyengéden bánnak a nőkkel az együttlét során, amikor dugás történik, és utána a nő úgy érzi magát, mintha a zsigereit felküldték volna, jó magasba
– prostitúció – az összes különböző pénisz miatt, az eltérő szexuális tapasztalások miatt, ami a legrosszabb fajta trauma, amit a méh elszenvedhet, hiszen a fizikain túl, érzelmi és spirituális traumát is okoz. Minden egyes együttlét alkalmával nem csak a testnedvek cserélődnek, hanem az energia is. A legtöbb férfi, akivel ilyenkor egy nő együtt van, nem érzi túl jól magát, lehet otthon nagyon gázos a helyzet és mindezt az energiát odaadja neked. És a méhednek izommemóriája van, hiszen a méh egy izom. Hiszen a szülés folyamatában is, mi történik, összehúzódások vannak, az izom összehúzódik. Tehát ez azt jelenti, hogy a méhed mindenre emlékszik, amit fizikai, érzelmi és spirituális szinten beléd programoztak.
Ha valakinek a hasa körül zsírosodás figyelhető meg, az is a méh traumája miatt alakul ki. Hiába fogyókúrázol, a has nem akar eltűnni, ez a méh traumája miatt van így. Ezt meditációval, gyógyítással lehet feloldani, megoldani. Ugyanígy a különböző fertőzések (baktériumok, gombák) szintén a méh által elszenvedett trauma jelei.

– Gyermekkori molesztálás vagy nemi erőszak. Különbség van a molesztálás és a szexuális erőszak között. Molesztálás érhet olyan ember részéről, aki törődik veled, de aki erőszakot követ el, az semmibe vesz, elvette tőled azt, ami a tiéd. Szörnyű módon követett el erőszakot ellened. Mi lehet a következménye, ha valakit szexuálisan bántalmaztak:
– teljesen lezár a szexualitás szempontjából, mintha cölibátust fogadna, de nem meggyőződésből, hanem a fizikai, érzelmi és szexuális trauma következtében
– túlságosan aktív szexuális élet, amikor promiszkuitás figyelhető meg, azaz a nő mindenkivel lefekszik
– vagy valaki egyidejűleg több emberrel fekszik le
– az állapotosság maga is, hiszen a méhet ugyan erre találták ki, de akkor is nagy stresszt okoz. Az állapotosság alatt nem csak az elfogyasztott étel, hanem az anya érzelmei, gondolatai is átmennek a gyerekbe, így, ha az anya stresszel, szorong, azt a baba ugyanúgy érzékeli. Ezzel a baba fizikai, érzelmi és spirituális traumát szenved el.
– nem megfelelő intim higiénia, hiszen a nem megfelelő higiénia is fertőzésekhez vezethet, ami ahogy már korábban szó volt róla, szintén trauma a méh számára.
– öltözködés – Az egészség szempontjából nem tesz jót, ha valaki minden nap tangát hord. Igyekezni kell a pamut fehérnemű viselésérre. Segíteni kell abban, hogy a női nem szervek tudjanak lélegezni. Ha valaki szoros farmert visel a méhe körül vagy hasszorítót, ezzel akadályozva a megfelelő keringést, szintén a méh traumájához vezet.

Az egészséges állapotosság jóval a fogantatás előtt kezdődik. Legyen olyan párod, aki szeret és törődik veled és élj egészséges életet. A DNS is hordozza az információt, ahogyan a méh izommemóriával rendelkezik, a DNS is hordoz információt. Így a női felmenőkkel történt erőszak információja a DNS-en keresztül bennünk van. Ezáltal az ő traumájuk a leszármazottak méhének is trauma.

A MÉH TRAUMÁINAK GYÓGYÍTÁSA
– önmagunk szeretete, elfogadása
– meditáció a méh traumájának feloldására
– légzés – ezzel lehet visszahozni az életet a méhbe. A mély légzés nagyon tisztító erejű, ezt napi szinten el kell kezdeni gyakorolni. Miközben belélegzel mélyen, vizualizálhatod, hogy gyógyító energia áramlik a méhedbe, mintha átmosná a méhedet ez a gyógyító energia, és az összes női szervedet. A beszorult negatív energiát pedig kilélegzed.
– méh masszázs – végezheted saját magadon vagy megkérheted a párod. A lényeg az, hogy egy kellemes és nyugodt atmoszférát teremts, zenével vagy zene nélkül, oliva, kókuszolaj vagy mandula olajat lehet használni, fekvő helyzetben, lágy körkörös, az óramutató járásával megegyező mozdulatokkal lehet masszírozni a méhet, nagyon finoman és lágyan. Lehet fel és le haladni, fontos, hogy az egész alhasat átmasszírozd. Miközben a masszázst végzed, megkéred a felsőbb éned, hogy gyógyítson meg. Hiszen, ami fontos, hogy meg kell bocsáss magadnak, hiszen hiába bántalmazott téged más, de te vagy az, aki ragaszkodik azokhoz az érzelmekhez, ezzel a méhet folyamatosan traumában tartva. Éppen ezért kell megbocsájtást gyakorolni és megengedni, hogy ezek az érzelmek távozzanak. A lényeg az, hogy képes legyél ezeket kiadni magadból, ennek a módja lehet, hogy kimondod, leírod vagy bármi. Metafizikai szinten történik minden, ezért fontos a vizualizáció, látni azt, hogy távoznak a beragadt érzelmek és megtörténik a gyógyítás. A traumák miatt, lehet korlátok vannak a szexuális életedben, abban ahogyan egy férfival intimen együtt vagy. A traumák oldásával, ha megengeded magadnak, hogy ezek menjenek, akkor az együttlétek megváltoznak, intimebbé válhatnak.
– megerősítések a méh számára – beszélj a méhedhez, hiszen ő egy részed, hozzád tartozik. Adhatsz neki akár nevet is. Mond neki azt, hogy szereted, hogy egészséges, hogy gyönyörű, hogy megérdemeli a pozitív szerető energiát, mondd el neki azt is, hogy isteni. Ezek a megerősítések hasonlóan működnek, mint az önszuggeszció, hiszen, ha valamit elég sokszor ismétlünk, akkor azt a tudatalattink befogadja, majd felemeled a személyes rezgésed is erre a szintre. Mindent tegyél csodálatossá.
– vegyél rendszeresen fürdőt, csodálatos pihentető fürdőt. Teremts ehhez csodás körülményeket, gyertyával, füstölővel és zenével. Miközben pedig a kádban vagy vizualizáld ahogyan a beragadt negatív energiák távoznak a méhedből. És amikor leengeded a vizet, lásd, ahogy az összes felszabadult energia a vízzel együtt a lefolyóba távozik.
– tedd szertartássá azt, hogy szereted magad
– hagyd abba azt, hogy keresel valakit, aki szeret, ne keress azért férfit, hogy valaki szeressen, hanem szeresd önmagad
– dolgozhatsz kristályokkal – a kristályok rendelkeznek egy energetikai rezgéssel, mivel a Földből származnak. Ezek a kristályok lehetnek a hematit, zöld achát, malahit, szelenit.
– tánc – táncolj úgy, mintha senki nem látna. A tánc, amiről beszélek, az legyen spirituális jellegű tánc. Egy olyan tánc, amit a lelkeddel, a szellemeddel táncolsz, vagy az őseiddel vagy az angyalaiddal. Használhatsz ehhez valamilyen sámán dalt vagy bármilyen más hangot, ami elvisz téged oda, és az oda a te helyed, bárhol is legyen az. Számomra ez a hely az univerzumban van, ahová időnként kimegyek. Emeld fel a kezed a magasba és csak természetességgel mozogj. Az ázsiai kultúrákban például úgy tanítják a táncot, hogy figyeljenek meg valamilyen állatot és az ő mozgását utánozzák a tánc során. Ez jelenik meg például a thai chi-ban is, ahol szintén állatok mozgását utánozzák. Ezeket beépítheted a táncodba. Csak az a fontos, hogy táncol, mindegy hogyan, csak táncolj.
– ha állapotos vagy, vagy gyermeket szeretnél, akkor most kell elkezdened a méheden a gyógyítást. Amikor valaki várandós, a méhen végzett munka az ő esetében más jellegű. Minden nap beszélj a babával, játssz neki valamilyen zenét. Ha az állapotosság korai szakaszában is vagy még 6-7. hétben, kezd el a méh gyógyítását. Masszírozhatod is az alhasi részt, küldj pozitív megerősítéseket a tudatalatti számára és tápláld ezzel az energiával a méhed.
– megbocsájtás – lehet nem tartasz még ott, hogy képes legyél megbocsájtani annak, aki erőszakot követett el ellened. De ha egyszer elérsz ide, az nagyon felszabadító hatással lesz rád, az egekbe repülsz tőle. A megbocsájtás nem azt jelenti, hogy elátkozod az erőszak tevőt, hanem átnézed, milyen érzések vannak benned és elengeded azokat. Ezek a negatív érzelmek traumatizálták a régi önmagad, a méhed az életed végig. Egy napon az isteni időzítésnek megfelelően a lelked készen lesz, hogy meggyógyuljon, hogy elengedje ezeket a negatív érzelmeket.
Senki nem tudja megmondani, hogy mennyi időt vesz igénybe a méh traumáinak gyógyítása, ez nagyban tőled függ.
A méh olyan akár egy kozmikus petesejt, mindennek a kezdete. A méh a minden, hiszen ez az, ami az életet hordozza és emiatt fontos, hogy egészséges legyen, és erre vannak módok, hogy hogyan legyen ismét egészséges.
Akiknél előfordult vetélés vagy abortusz, azért nem képesek gyakran teherbe esni, mert félnek a baba ismételt elvesztésétől. Ha félsz vagy dühös vagy, attól befeszülsz, feszült leszel, amit el kell engedned. Abba kell hagynod annak az ismételgetését, hogy félek, hogy nem fogok tudni megfoganni, helyette kezd el azt mondani magadnak, hogy képes vagyok megfoganni. Ezt kiegészítheted azzal, hogy hívod a gyermeked az univerzumból, és azt mondod neki, hogy elkezdek magamon most dolgozni, és létrehozok egy olyan teret a számodra, amely szeretetteljes, örül neked és vár téged, ahol az első pillanattól kezdve képes vagyok táplálni téged. Beszélned kell a gyermek lelkéhez, akire vársz, akit szeretnél. Tudatnod kell vele, hogy készen állsz a fogadására. Ehhez először azonban el kell engedned az összes traumát, amit a méhen eltárolt.
Ha egy olyan diagnózist kapsz, hogy terméketlen vagy, az sem jelent semmit. Nagyon sok minden hatással van a termékenységre, a hormonok, a tested, készen kell állnia a testednek a gyermek fogadására, el kell mondanod a méhednek, hogy szereted.
Lehet enni vad jamgyökeret, ezzel növelni a fogantatás esélyét. Ha a hormonjaidat kell kiegyensúlyozni, akkor pedig lehet fogyasztani a gyógyszerek helyett, barátcserjét. A vörös málnalevél egy másik olyan dolog, ami nagyon tonizál és gyógyít, ezt lehet keverni vörös kovafölddel. Próbáld ki először a természet adta lehetőségeket, mielőtt orvosokhoz fordulnál és drága gyógyszereket szednél be.