Csapatunk

Ozsváth AnnaOzsváth Anna

Source Memory Meditáció Tanár
Tel.: +36 70 436-0076
E-mail: anna.ozsvath@gmail.com

1984-ben születtem a Halak jegyében, Rák aszcendenssel, ami már önmagában is magyarázhatná az emberek, az emberi kapcsolatok és problémák, nehézségek iránti érdeklődésemet, de mostanra már tudom, hogy ez ennél sokkal összetettebb. Egy évtizede tudatosan keresem a válaszokat a problémáimra és arra, miért történnek velem meg olyan dolgok, melyeket senki nem ért, melyekre nincs magyarázat, melyek hatásai a személyiségemre és az érzéseimre a legjobb tudással is csak olyan címkét kaptak, mint generalizált szorongó, hipochonder, túlérzékeny, kissé neurotikus, túlmisztifikáló és álmodozó.

A megoldást pedig abban kerestem, hogyan lehet a túlérzékenységet – mely minden bizonnyal a földi életre alkalmatlan személyiség meghatározója s minek oka bennem keresendő -, hogyan lehet megváltoztatni, elnyomni, megerősíteni, átprogramozni. Amíg nem értettem magam és amíg elhittem, hogy ez mind igaz, addig áldozati szerepekben éltem, az összes kapcsolatom is áldozatiságra épült, tele voltam elfojtott és elnyomott érzésekkel, leszakadt személyiség- és lélekrészekkel, önbizalomhiánnyal, önbántalmazással és szeretetlenséggel. Nem értettem, ha mindenkinek csak mindig adok, miért bántanak végül, és miért mindig szenvedés jut békesség és szeretet helyett. Biztos sokatoknak ismerős ez 🙂

Valójában Szuperérzékeny, tisztánérző és tisztánhalló vagyok.

Ez egy Áldás. Különleges Kincs és Képesség, pontosabban képességek tárháza.

Ami eddig pokol volt, csodává nőtte ki magát. S bár nehézséget hoz még mindig, minden nap, már tudom, hogy ez mind csak értem van, hogy fejlődjek, változzak, tanuljak és tanítsak általa másokat is. Ezzel a szemlélettel és új hitrendszerrel zártam le 2020-at és kezdtem az új évet, az Új Világ küszöbén már átlépve, ahol nincs és nem létezik többé mártírság, áldozatiság, sem önzőség, kívülről jövő korlátozás vagy kényszer vagy elnyomás, csak a szabadság, a korlátlanság, a feltétel nélküli szeretet tere és a felemelkedés biztos tudata egy békés, egyre inkább szuperérzékenyek által létrehozott és teremtett világban. Az érzékenység ugyanis tanulható és fejleszthető, és hiszem, hogy valójában minden emberi lény ősi valósága ez, melynek ráébredése, visszaemlékezése és újratanulása MOST történik.

Sok tanulmány és terápiás munka után végül a Source Memory Meditáció hozta meg a változás nagyon nagy lépéseit, számtalan csodát, intenzív transzformációt és újjászületést, mely tudás hatalom is egyben, önmagunk életének irányításához szükséges technika és eszköz. A kliensekkel való közös munkán felül talán csak a tanítást élvezem jobban, és látni a csillogó szemeket és átalakulásokat, melyek már a kezdő tanfolyamon megtörténnek.

12 éve dolgozom Segítőként, Integrál szemléletű család-és rendszerállító, természetgyógyász, párkapcsolati coach, Tradícionális Reiki mester tanár és Source Memory Meditáció tanár vagyok. Szeretettel várok minden hozzám fordulót.

Rólam és a módszereimről itt olvashatsz bővebben: https://www.levendulalelekkozpont.hu/ozsvath-anna


Szabadi Anikó

Source Memory Meditáció Tanársegéd
Tel.: 70/371-2121

A Source Memory Meditáció technikával, a nyolcas csakra meditáción keresztül, a problémáink gyökerét, forrását engedjük el. Mindenki tapasztalja a fejlődése során, hogy az életébe vannak olyan dolgok, amik már megdolgozásra kerültek, és még mindig jelen vannak. Ezek azok a karmikus feladataink, melyeket nem lehet csak „úgy” elengedni. Ezeknek az érzelmi töltésére, a forrására kell rálátni, mert forrás emlék meglátása a Source Memory Meditáció technikával teljesen megszüntethető. Ezzel a módszerrel végérvényesen megszüntetheted azokat, amikkel korlátozod, megakadályozod önmagad abban, hogy a bőség és az öröm állapotának rezgésébe legyél . A folyamatot egy „utaztatásnak” is nevezzük, aminek a következtében a fizikai test nagyon erős érzelmi megkönnyebbülésen megy keresztül. Te is el tudod sajátítani ezt a módszert, a Source Memory Meditáció tanfolyamain és a gyakorlás elvisz téged egy magasabb életminőség felé. Amennyiben szeretnéd megtapasztalni, vagy kipróbálni, akkor keress meg és személyesen is megtapasztalhatod ennek a technikának a rendkívül hatásos erejét.


Dobra Izabella

Source Memory Meditáció Konzulens, Tanár
Tel.: +36 70 4283-222
Email: dobrabella@gmail.com

12 éve foglalkozom egyéni terápiákkal és különböző csoportos tréningekkel, meditációkkal és tanfolyamokkal. Ez idő alatt több mint ezer emberrel dolgoztam együtt, akik által magam is rengeteget tanultam, fejlődtem. Megismertem különböző technikákat és módszereket, elvégeztem több különböző tanfolyamot és képzést, amik által több lettem és finomodtam, de mindig az volt az érzésem, hogy valami hiányzik. Jó, segít, de mégsem annyira, hogy olyan mélyben lévő problémákat, amik alapjaiban meghatározzák egy ember működését, megoldjunk vele. A mélyebb traumákhoz, vagy blokkokhoz kapcsolódó minták újra és újra visszajöttek. Az utóbbi néhány évben azt tapasztaltam, hogy rendkívül intenzív, mindenre ható változások időszakában élünk, amelyhez fel kell tudnunk zárkózni. Végtelenül hálás vagyok az Életnek és magamnak azért, hogy elkezdtem a Source Memory Meditáció technikát tanulni, alkalmazni és most már tanítani is. Hihetetlen változások és csodák történnek azóta velem és mindenki mással, akikkel együtt dolgozunk, akár az egyéni konzultációk, akár a tanfolyamok során. Leírhatatlan érzés, ahogy látom az embereket, amint életük gyökeresen változik, ahogy ők maguk változnak és együtt örülünk a sikereiknek. Számomra ennél nagyobb boldogság nem is létezik, mint tudni, azt, hogy az utamon vagyok és másoknak is segíthetek rálépni a sajátjukra. Tudom, hogy a legjobbkor kaptuk ezt az áldást Istentől, Márti által, mert most van igazán ideje annak, hogy a mélyben lévő félelmeket és hibás működéseket feltárjuk és megváltoztassuk. Ehhez a SMH hatalmas ajándék, amiért örökre hálás leszek.


Bodnár Betty

Source Memory Meditáció Facilitátori Instruktor, Gyógyító meditációs oktató
Tel.: +36308699510
E-mail: bodnarbetty1975@gmail.com

Tizenéve járom az önmegismerés útját. Már elég korán 14 évesen megkaptam az első mély élményt az életemben. 1989-ben egy komoly betegségben itt hagyta anyukám ezt a fizikai síkot, és 4 gyermeket, köztük a legkisebb testvéremet aki akkor 6 hónapos volt. Én voltam a legidősebb ezért Rám hárult az a feladat, hogy felneveljem mint az „anyukája”az elkövetkezendő években. Innentől elindult bennem a kérdések sorozata, hogy mi a boldogság, egészség, lélek, harmónia, béke és minden ami egy kiteljesedett boldog élethez vezet. Rengeteg tanfolyam következett az életemben mint természetgyógyászok, nyitott orvosok, sok alternatív módszert megismertem, megtanultam az egészségről. Mitől is vagyunk Egész-ek! Közben megszületett a két gyönyörű kislányom, Angyalkáim.
És innentől kezdtem belemélyedni a spiritualitás, a testi-lelki-szellemi egészség megismerésébe, megteremtésébe. 7 éve Balogh Béla spirituális tanítónál kezdtem az igazi mély meditációk megtanulását, megtapasztalását. Évekig meditáltunk együtt Piliscsabán a Gyógyító Központban. Itt éreztem, hogy milyen fantasztikus megismerni magunkat, meghallani a belső csendet, szívünket, lelkünket. Megtapasztalni ezt a belső nyugalmat ami mindenkibe ott van, csak elő kell hívni.
Több fajta meditációs technikát kipróbáltam, megismertem az évek alatt. A Source Memory Gyógyító meditáció, szerelem lett az első találkozásra. Amikor először és aztán folyamatosan tapasztaltam magamon a gyors, kézzel fogható változásokat az életemben, akkor eldöntöttem, hogy ezt a csodás módszert minél több embernek megmutatom. Hiszen mindenki szeretne örömöt, boldogságot, szerelmet, bőséget az életében. Ez a technika megmutatta nekem hogy hogyan tudunk egy olyan más tudatállapotba kerülni ahol a szándék és megfigyelés által azonnali változásokat, manifesztációkat tudunk megteremteni. Megtanulhatom hogyan legyek egyre többet az örömben, szeretetben. Hogyan tudom megtartani a belső fókuszomat, harmóniámat, bármi is történik a külvilágban. Ezt a technikát csoportban, és személyre szabottan is vezetjük. Mindkét módszer fantasztikus hatékonysággal bír, azonnali eredmények születnek. Ez a módszer a MINDENRE és BÁRMIRE képes technika, nincsenek határok, nincsenek hónapok a változásra, itt és most történik a változás. Csodás visszajelzéseket kapok, a csoportos és személyre szabott meditációk után, és ha a kettőt kombinálják akkor mint a rakéták olyan fejlődést, növekedést élünk meg itt és most. Végtelenül hálás vagyok és megtiszteltetésnek érzem, hogy ezt a rendkívül hatékony módszert megmutathatom embereknek, ami által megtapasztalhatják az igazi szív szerinti örömöt, boldogságot, szerelmet, könnyed bőséget.
Csordultig tele van a szívem hálával, ahogy látom, megtapasztalom a meditációk utáni gyors, változásaikat az életükben. Hiszen ezért vagyunk itt a földön, hogy tapasztaljunk, szeressünk és elhiggyük hogy társteremtők vagyunk, bármit megtudunk teremteni a boldog, egészséges, szerelmes, szeretettel teli életünkhöz.


Kovács Zsófia Éva - Source Memory Meditáció tanár és KonzulensKovács Zsófia Éva

Source Memory Meditáció tanár és Konzulens
Tel.: +36704239075
E-mail: zsofia.kovacs.smh@gmail.com

30 éves korom óta foglalkozom tudatos önfejlesztéssel, és ültetem át tapasztalataimat a mindennapi életem összes területére. Hiszem, hogy a szeretettel való odafigyelés az egyik legnagyobb ajándék amelyet egymásnak és önmagunknak adhatunk. Ezt a nézőpontot igyekszem élni minden emberi kapcsolatomban.
1982-ben születtem oroszlán nap, skorpió hold csillagzat alatt, mérleg aszcendenssel. Mindezen energiák együttesen hozzák számomra a mély igazságokra, egyensúlyra és méltóságra való szüntelen törekvést önmagammal és a világgal kapcsolatban is. Ebben a folyamatban a Source Memory Meditáció állandó segítségemre van. Több ez számomra egy módszernél. Kaput nyit a valóságra, a végtelen számú nézőpontra, melyből válogathatunk.
Jelenleg Budapesten élek és itt tartok tanfolyamot, egyéni konzultációt.
Ha úgy érzed én vagyok, akihez hívást érzel és kapcsolódnál, szeretettel várom jelentkezésed.
Az alábbi oldalon követhetsz vagy olvashatsz rólam bővebben: https://www.facebook.com/sourcememorykovacszsofia


Kabók Tünde

Source Memory Meditáció Konzulens
Tel.: 00 421 905 460840
Tel.: 36 70 6461833

Mindig is tudtam, hogy lehetetlen megoldani problémákat ezen a síkon, ha előző életekből hoztuk.

Kerestem a lehetőségeket, és éreztem, hogy ezt csak utaztatással és megbocsátással lehet megváltoztatni. És a Source Memory Meditáció technika ezt lehetővé tette. Igen, csodálatos dolog megbocsátani azoknak a lelkeknek, akik megbántottak, hisz lerakhatjuk a karmikus poggyászunkat. A megbocsátás nagyon erős energia, és az egyik legjobb védelem. És mindez a Teremtő segítségével, ahol az Ego már nem létezik, csak a tiszta szeretet energiája, a teljes odaadás és az alázat.

Pozitív és gyógyító energiákat közvetíteni a Teremtőn keresztül csodálatos élmény! Köszönöm, hogy segíthetek.


Molnár Anita

Source Memory Meditáció Konzulens
Székesfehérvár
Tel.: +36-20-662-8116

Mindig is fontos volt számomra megérteni és látni az összefüggéseket az élet minden területén, a miért kérdésekre “hiteles” választ kapni.

A Source Memory Meditáció Technika által a delta agyhullámokon keresztül eljutok azokhoz a jelen vagy előző életbeli megtapasztalásaimhoz, illetve generációsan ismétlődő mintáim forrás emlékéhez, ami által megtudnak érkezni a hiányzó válaszok. Tűhegynyi pontossággal értem meg az ok-okozat összefüggéseket, azaz karmikus “csomagjaimat”.

A nyolcas csakra meditáció mindennapos gyakorlásában sokkal mélyebb sebek és érzések tudnak gyógyulni saját magam és a másoknak való megbocsájtás rezgése által, valamint lehetőség van hozzá férni azokhoz a pozitív erényekhez, amiknek a tudása ott van lenyomatként DNS-ünkben a reinkarnációk által.

Fontosnak tartom elmondani, hogy ezt a fantasztikus technikát is a gyakorlás sűrűsége teszi mélyebbé és ezt a folyamatot segíti az a tudatos döntésem, ami ott kezdődött el, amikor jelentkeztem a tanfolyamra és a mai napig tart: megismerni magamat és a végső isteni tiszta tudatosságot.


Bónyai Nikolett

Source Memory Meditáció Konzulens
Tata
Tel.: +36-20-514-5481
Web: https://bonyainiki.hu/

Az egyéni kezelések során számos terápiás módszert használok, nagyjából 10 éve.

Ha ezeket a sorokat olvasod, bizonyára hallottál már a Source Memory Meditáció, azaz a Forrás Emlék Gyógyításról.

Azt tapasztalom, hogy a módszerrel egyszerűbben, még erőteljesebb és mélyebb karmikus blokkokat lehetséges oldani. Meditációban (többnyire delta agyhullámokkal), a testen keresztüli érzetekre fókuszálva, megélve, intuitív módon előhívjuk azt a forrás emléket, ahonnét a blokk származik. Megértéssel és a megbocsátással egyszerűen megtörténik az oldás és elengedésre kerülnek a térben. A hatása pedig gyógyító, könnyű és felszabadító élmény.

Jó látni a változást és emelkedést azoknál, akik tesznek önmagukért. Hiszem, hogy a terápia nagyon fontos dolog, mert e nélkül nincs valódi élet, se önismeret, se boldogság. Nemcsak akkor lehetséges igénybe venni, amikor nehéz helyzetben érezzük magunkat, hanem bármikor, bármilyen témára használható.

A Source Memory Meditáció módszerét akkor javaslom, ha már szert tettél némi önismeretre, ha már dolgoztál magadon, ha megtanultad magad és az érzéseid figyelni, ha az eddigi terápiás és önismereti módszerekkel rész eredményeket vagy ideiglenes változást tapasztaltál, illetve, ha hajlandó vagy mélyebbre menni.

Örömömre szolgál, ha segíthetek Neked is megtapasztalni.


Klein Tibor

Source Memory Meditáció Konzulens
Budapest
Tel.: +3620/9826-412
Tel.: +3630/930-6877

Kedves Olvasóm!

A Source Memory Meditáció technikával a lelki nehézségek úgy, mint a félelem, mártírság, önsorsrontás hatékonyan leküzdhetők, a kellemetlen visszatérő helyzetek bevonzása megszüntethető, a párkapcsolat javítható. A belső munka során nagy utat járunk be és sok minden történik, emiatt is hívjuk „utazásnak” ezt a mély folyamatot.

A hozott témáddal kapcsolatos lelki békéd elérését támogatja az „utaztatásod”, mellyel először az ellazulásodat és az Önmagadra fókuszálásodat segítem. Utána közösen megtaláljuk a problémádhoz kapcsolódó legkorábbi forrásemlékedet, és a hozzá tartozó érzelmedet is feltárjuk. Tiszta rálátást kapsz és megérted a cselekedeteid mögötti ok-okozati összefüggéseket. A Téged már nem szolgáló negatív gondolatokat pozitívakra cseréljük.

Imádom az „utaztatás” egész folyamatát: a mély ellazulást, a nyomozást, az elénk táruló változatos világot, a téves következtetések leleplezését, az érzelmi traumák feloldását, a megkönnyebbülést, a rengeteg pozitív energia jelenlétét, ami feltölti a folyamat végére az „utazót”. Szerencsés és hálás vagyok, hogy a folyamat részese lehetek.

Részedről semmiféle előképzettség nem szükséges, hiszen „utazásodon” én is elkísérlek.

Várom jelentkezésedet, bizalmadat előre is köszönöm!

További szép napot kívánok Neked:

Klein Tibor


Szalczer Hajnalka

Source Memory Meditáció Konzulens
Szombathely
Tel.: +36-20-954-2887

Sok év önmunka után találkoztam a Source Memory Meditáció Technikával. Már segítő munkát végezek egy ideje, de amikor először használtam ezt a technikát éreztem: megérkeztem. Ez az, ami segít abban, hogy a csoda a mindennapok részévé váljon.
Ha felkészültél, hogy végre megtaláld gondjaid, problémáid igazi forrását, az első emléket, ahol elindult a jelen életedben zajló karmikus feladat, ahol megváltoztathatod a jelenbéli hozzáállásodat ehhez, keress meg, segítelek utadon. Fontos a megbocsájtás másoknak és magadnak is. A felismerés, hogy milyen feladatot és miért vállaltál erre az életre, segít a mindennapok megértésében és megélésében is. A mi és miért történik, akár újra és újra velem kérdéseire.

Nap mint nap hálatelt szívvel vagyok tanúja a csodás, mély folyamatoknak, amelyek tartós változást hoznak a mindennapokban. Soha ilyen hatékony és mélyre ható módszerrel nem találkoztam ezelőtt.
Mottóm: Felismerés, hála, megbocsájtás. Magadnak és másoknak. Szeretet, bizalom, tudás, béke és nyugalom.
Köszönöm a bizalmadat, szeretettel várlak, hogy kísérjelek utad azon szakaszán, melyen a hozzájárulásomhoz van szükséged.

Hajnalka


Szajkó Lilla

Source Memory Meditáció Konzulens
Tel.: +36-20-484-4250

Ez a technika lehetővé teszi, hogy hozzáférést kapjunk lelkünk olyan mély rétegeihez, ahol a látszólag gyógyulni nem akaró sebek és az állandó jelleggel visszatérő problémáink gyökerei találhatók. A módszer alapját az úgynevezett Nyolcas csakrás meditáció adja, ami lehetővé teszi, hogy az agyunk főként théta és delta agyhullámon mozogjon, az egónk és félelmeink által generált tűzfalat átlépjük és meglássuk a felszín alatt húzódó legmélyebb igazságokat. Mivel a Nyolcas csakrában találhatóak a karmikus lenyomataink a meditáció során aktiválódnak a megoldandó karmikus feladatok, így a megváltozott tudatállapot segítségével ezeket biztonságos térben tárhatjuk fel és gyógyíthatjuk.

Ha már érzed a hívást arra, hogy valóban minőségi és tartós változásokat engedj be az életedbe, szeretettel várom, hogy találkozzunk!


Komlóssy Vera

Source Memory Meditáció Konzulens
Budapest III. ker, Szentendre
Tel.: +36-20-360-4191

Azt vallom, az vagy ami körülvesz. Mert bármilyen furcsán is hangzik, egyedül Te teremted azt is ami körülvesz.
Környezeted nem mást, mint szimbolikus felerősített tükörképet mutat saját magadról, hogy észrevedd mit hogyan csinálsz, mihez hogyan viszonyulsz, milyen világ él Benned. A történéseid önmagad érzéseinek, rezdüléseinek és akaratának összessége. Tudatosan alakíthatod ki életedet és egyedül rajtad múlik, hogy mik történnek veled, hogyan bánnak veled az ismerőseid, főnököd, szerelmed, családod, mikor milyen terveid valósulnak meg és milyen nehézségekkel találkozol. Minden egyes problémád azért jelentkezik az életedbe, mert dolgod, tanulnivalód van vele kapcsolatban.

A Source Memory Meditáció egy nagyon hatásos és mélyreható technika, amelyben képesek vagyunk gyökerektől megváltoztatni a forrás emléket, ahonnan a negatív élettapasztalatok eredetileg származnak. Erőteljes, mély karmikus blokkok, generációs hátráltató hitrendszerek oldásával hatékony és gyors eredményt érhetünk el, szinte azonnal pozitív változások tapasztalhatóak és érezhetőek. Hálás vagyok hogy ezzel a módszerrel dolgozhatok.

Ajánlom mindenkinek, akár előképzettség nélkül ezt a módszert, aki eldöntötte, hogy valóban és ténylegesen változtatni szeretne.


Specht Szabina

Source Memory Meditáció Konzulens
Bicske
Tel.: +36 30 825-6046
Web: www.gwaname.hu

Sok szeretettel köszöntelek! 2018 januárjában végeztem el a Source Memory Meditáció – azaz forrás emlék gyógyítás tanfolyamot Szilasi Mártinál. Azóta a módszer beivódott a mindennapjaimba, amiért mindig hálás leszek.

Több éve foglalkozom alternatív lélekterápiákkal és meditációval. Kezdetben önmagam megismerése, gyógyítása és fejlesztése volt a cél, viszont elég hamar világossá vált, hogy mások támogatása az életfeladatom szerves részét képezi.

A fő vonal az életemben a meditáció, és az ebben a tudatállapotban való gyógyítás, fejlesztés. Ebben az úgynevezett módosult tudatállapotban, a Source Memory Meditáció technika segítségével vezetem a folyamatokat egyénileg és csoportoknak is. Személyes tapasztalatom szerint a korábbi módszerekhez képest kimagasló eredményeket vagyunk képesek a Source Memory Meditáció technika segítségével elérni.

Ha úgy érzed, hogy eddig nem kaptál őszinte választ a kérdéseidre, ha valóban gyógyulni, fejlődni szeretnél. Ha igazán készen vagy feltárni legmélyebb önvalódat úgy, hogy adott szituáció már ne okozhasson többet problémát az életedben, akkor tedd meg az első lépést, kapcsolódjunk EGYütt a nagy EGYségben. Mutatom az utat, vezetlek ameddig úgy érzed szeretnéd.

Keress bizalommal. Várlak sok szeretettel.


Miskolczy Melinda

Source Memory Meditáció Konzulens
Tel.: +36 70 77 69 530

Mindannyiunknak vannak kisebb és nagyobb megoldandó feladatai az életben. Ezek jellemzően úgy mutatják magukat, hogy addig-addig térnek vissza bizonyos helyzetek, fizikai/lelki betegségek, személyek, kapcsolódások, érzelmi állapotok formájában, míg el nem döntjük, hogy végre szembenézünk vele.
A döntés minden alkalommal adott: választhatjuk azt, hogy lemondással nyugtázzuk, hogy “meg sem lep, hiszen mindig ez van” – ekkor vagyunk áldozatok. Vagy választhatjuk azt is, hogy megkeressük ezen visszatérő helyzetek első gyökerét, azt a pontot, ahol kialakult a belső konfliktus, amit azóta is ismétlünk, ezzel emlékeztetve magunkat, hogy ideje lenne megoldanunk. Amikor ez megtörténik, akkor vagyunk szabadok. Belül, kívül, sejt szinten, teljesen.

A Source Memory Meditáció jelentése forrásemlék gyógyítás. Az adott probléma kialakulásának forrását (gyökerét) tárjuk fel és gyógyítjuk meg, hogy a ki tudja mióta ismétlődő kör végre felfelé ívelő spirálba nyíljon. Egy ilyen folyamat során valójában saját magunkkal találkozunk, azzal az önmagunkkal, akit eddig gondosan elrejtettük saját magunk elé, mert szégyelltük, féltünk tőle, fájt az elfogadása stb. A forrásemlék keresés mély meditatív állapotban (theta, delta agyhullámon) történik, amely során nemcsak az adott emléket dolgozzuk fel, de a jelen pillanatig minket hozzá láncoló hiteinket, esetleges fogadalmainkat is feloldjuk.

Tapasztalatom alapján egy-egy source memory utazás után újraszületés történik, kicserélődünk és új emberként írjuk tovább a jövőnket. A hatás elképesztő, azonnali változások, “csodák” tömege érkezik, amikért persze meg is dolgoztunk, hogy végre be tudjuk engedni.

Ha tudsz kapcsolódni a fentiekhez és szándékodban áll a változás, változtatás, keress bátran, szeretettel várlak.


Untener Orsolya Bernadett

Source Memory Meditáció Konzulens és Tanár
Golden Mother tanár
Golden Father tanár
A rejtőzködésnek vége – A bántalmazottság gyógyítása tanár

Email: orsolya.untener@gmail.com

Szívemből köszöntelek kedves lélektársam!

Hosszú évek óta az önismeret útját járom. A Source Memory Meditáció az első olyan technika, amivel szívből tudok azonosulni, és valóban jelentős változásokat hozott az életembe.

Az önbizalomhiány, a cselekvésképtelenség, a nem tudom ki vagyok, és mit akarok, a magány, a támogatás érzésének hiánya, és még sorolhatnám, mind része volt az életemnek. Nem állítom, hogy most teljesen készen vagyok és minden témát feldolgoztam már magamban, de kitartóan, minden nap teszek magamért. Szerintem nem szégyen visszatérni többször is egy-egy témához, és az is biztos, hogy nincs a jövőmben az a pont, amikor minden tökéletes lesz.

Csak arra figyelek, hogy megengedjem magamnak az érzéseimet, figyelek a vágyaimra, és fájdalmaimra is. Mindenkinek más a prioritása, nekem az, hogy minnél több szeretetet adjak másoknak, és ezt akkor tudom a legkönnyebben tenni, ha egyre jobban vagyok. Ezért csinálom.

A 8as csakrás meditációval megláthatom igaz valómat, tiszta szándékomat, célomat az életben, és kérhetem minden olyan blokk, félelem feloldását, ami lelkem vágyát akadályozza. Mindennapos gyakorlásával lecsendesíthetem elmémet,hogy meghaljam szívem szavát. Erősíthetem önbizalmam, kinyithatom szívem a világra, az igazi életre. Megláthatom, hogy mi a cselekvés, az életem valódi értelme, hogy mi az, amire valójában vágyok.

Megtanulhatom, hogyan legyek egyre többet és többet az örömben és szeretetben. Mert valójában arra vágyok, szeressek és szeretve legyek, ez tesz igazán boldoggá engem.

Ha szeretnél igazi változást az életedben, ha szeretnél egyre boldogabb és boldogabb lenni, nagyobb bőségben élni, több szeretetben, vagy elakadtál ezen az úton, – az életed bármely területén – akkor szeretettel várlak egy utazásra, lelked mélyére.

Mantrám:
“Minden jó – jó minden! Mi lehetne még ettől is sokkal jobb?” – Szilasi Márti


Balogh Ágnes Orsolya

Source Memory Meditáció Konzulens
(Budapest, 4. kerület)
Email: agi@alomno.hu
Tel: +36703416456

Eredetileg közgazdász vagyok, de már az egyetem alatt éreztem, hogy ez a száraz, racionális és erősen korlátolt világ nem nekem való. Sminkes, majd szépségtanácsadó lettem, jelenleg egy Hölgyeknek szóló komplex mentorprogramot vezetek. 14 éve foglalkozom saját magam és mások fejlesztésével, sok módszert kipróbáltam a parapszichológiától kezdve a kineziológián, családállításon, transzlégzésen át a Theta Healing-ig. 2018 nyarán ismerkedtem meg mélyebben a Source Memory Meditációval, elvégeztem az alap, majd a haladó tanfolyamot és a saját magamon történő munka valóban gyors, kézzel fogható változásokat hozott. A pozitív eredmények hatására éreztem a hívást, hogy a módszert beépítsem a mentorprogramomba és konzulensként másoknak is segítsek. Fantasztikus élményeket ad a Source Memory Meditáció, erőt, önbizalmat, saját társteremtő erőm megtapasztalását. Végtelenül hálás vagyok és megtiszteltetésnek érzem, hogy ezzel a rendkívül hatékony módszerrel dolgozhatok. Ha készen állsz a valódi változásra, várlak szeretettel!


Kovács Anett

Source Memory Meditáció Konzulens
Tel.: +36-20-667-1292
E-mail: kanett1984@gmail.com

Ez a módszer a rendszeres gyakorlással, valódi változást hoz az életünkbe, mert a tudatalatti átprogramozásával egészen más világ nyílik ki előttünk.
Régóta nem működő dolgaink végre elindulhatnak, és egyre inkább tudatossá válunk Önmagunkra és a világra.
Hitrendszereink irányítják az életünket, amiknek gyökerei gyermekkorban vagy előző életeinkben keresendőek. Ez a technika, utazás a tudattalanba, egy biztonságos térben, ahol megnyílik mindaz, amit látnunk, éreznünk kell ahhoz, hogy gyógyuljunk, és egyre inkább össze tudjon állni a puzzle, amit rakosgatunk életünk során.
10 éve tartó önismereti utam során igazi eredményt a Source Memory Meditáció hozott számomra. A hatás tényleg káprázatos, mivel azonnali változások érkeznek az életedbe.
Rengeteget köszönhetek ennek a módszernek, az életem minden területén
Ha úgy érzed, szeretnéd, hogy változzon az életed és a csodák megérkezzenek hozzád, akkor gyere, és nyissunk egy ajtót a Te Új világodba


Sabjanics Erna

Source Memory Meditáció Konzulens
Tel.: +36-30-5130672
E-mail: sabjanicserna@gmail.com

Tiszta szívemből köszöntelek!

Erna vagyok.
Ha megtisztelsz bizalmaddal, szeretettel várlak.

Rendkívüli módon hálás vagyok azoknak az embereknek, akiket az élet az utamba sodort.
Ma már látom, hogy társteremtőként mindig ahhoz hívtam be a megfelelő embereket szakmai szempontból is, ahol épp én tartottam.
Több év önismereti munka és számos módszer elsajátítása után volt egy pont, ahol azt kezdtem érezni, hogy a lelkem vágyja a mélyebb rétegekbe való alámerülést. Főleg azért is, mert egy fontos kérdés az életemmel kapcsolatosan az általam ismert technikákkal sem hozták meg az igazi áttörést. A lelkem megmagyarázhatatlanul sóvárgott még valami után.
Társteremtők vagyunk. A lelkem vágyott még valamire…
Ekkor találkoztam Mártival és az ő általa létrehozott Source Memory Meditáció technikával. Az az érzés járt át, hogy megérkeztem.
“Amikor egy hernyó megszövi a gubóját,
akkor egy transzformatív folyamaton megy keresztül,
aztán pillangóként bukkan elő. Hasonlóképp, amikor a meditációt
és imát gyakoroljuk, akkor lazítunk az egónk szorításán, ami leválaszt
minket az egységről, és így a szeretet, a béke, együttérzés, harmónia és egység
létrejövő evolúciós mintájává válunk, ami megnyilvánulást keres ezen a bolygón.”

Köszönöm, Márti.
Szeretettel várlak, ha hívást érzel.


Simon Csilla Emerencia

Source Memory Meditáció Konzulens
Tel.: +36-70-940-4243
Web: https://emerencia.webnode.hu
E-mail: scs.emerencia@gmail.com

Lélekfejlődésem útján számtalan módszert kipróbáltam s jó néhányat a gyógyító munkám során klienseim szeretetteljes fejlődésére napi szinten használok. Egyéni kezeléseket, csoportos foglalkozásokat és tanfolyamokat is tartok. Mélyen hiszem, hogy elérkezett az idő egy olyan generáció felneveléséhez, aki a test-lélek-szellem egységét figyelembe véve éli életét, ezért nagy szeretettel tartok gyermekek számára is energetikai tanfolyamokat, meditációs programokat.

A Source Memory Meditáció új fénykapukat nyitott az életemben, mellyel a lelkem esszenciális lélekrészei is elérhetővé váltak. Kitágult az energiarendszerem, feloldódtak a tiszta forrás terében a határaim és korlátlan szabadságot élek meg minden egyes alkalommal, amikor a módszerrel dolgozom. Önmagammal való kapcsolódásom még soha nem volt ennyire mélyreható. Lelkem legszentebb, legtisztább részeit emeli az életembe.

Ugyanakkor a gyógyító munka során is rendkívül hatékony és igazán mély transzformációt tesz lehetővé. A forrás terében végzett energiamunka egyedülálló módon és látványosan hoz változást a kliens életébe. Nap, mint nap megáld az öröm, a béke, az egyensúly, az EGYség és a tiszta, feltétel nélküli szeretet ajándékaival.
Ez az ajándék mindannyiunk számára elérhető. Itt és most, ahogy a hívás felébred lelked szívterében, egy tiszta szándék erejével hívószavad megérkezik hozzám, s angyali szeretettel várlak, hogy neked is átnyújthassam!

Hálás vagyok, ha fényutad során elkísérhetlek!


Dr. Csajka Edina

Source Memory Meditáció Konzulens
Tel.: +36-70-509-9713
Web: https://szemelyisegedzok.hu

Tréner, coach, család- és rendszerállító tanonc, Reiki kismester és Source Memory Meditáció konzulens vagyok.
Az első emlékeim a Source Memory Healing-gel a saját gyógyulásaim; akár több évtizedes betegségek tűntek el egyetlen kezeléssel. Aztán az önismereti utam és életem mindennapos részévé vált. Hihetetlen változások történtek velem, életem új fordulatot vet, amiért nagyon hálás vagyok. Elvégezve a tanfolyamokat, immáron kísérőként élhetem meg a csodálatos és rendkívül változatos utazásokat, melyek ugyanakkor abban mégis hasonlóak, hogy mindenki nagyon mély élményként éli meg és – átültetve a mindennapokba a tanulságokat – mélyreható változásokat tud hozni.
Ha készen állsz egy csodálatos belső utazásra, ahol nem csak a legmélyebb blokkjaid, akadályaid oldódhatnak, szűnhetnek meg, hanem – a lehető legjobb úton, módon – egy teljesen új valóságot teremthetsz meg magadnak, akkor nagy szeretettel várlak Kaposváron.