Visszajelzések

Kedves Márti!

Gyógyulásom történetét szeretném megosztani, melyet az általad tanított technikáknak, kezeléseknek köszönhetek.

2014 őszén kerestelek fel először, amikor már túl voltam egy mellrák műtéten, ami nagyon jól sikerült, de a további kezeléseket illetően nagy „csatáim” voltak az orvosokkal. Ugyanis nem fogadtam el a kemoterápiát, és a sugárkezelést is idő előtt abba hagytam. Bíztam magamban, az ösztöneimben, mert műtét előtt a 16X9 mm-es csomót 10 nap alatt sikerült 11X6 mm-re lekicsinyíteni. Folyamatosan képesnek tartottam magamat a gyógyulásra. Nem tudtam, hogy hogyan, de eldöntöttem, hogy meggyógyulok, így azért imádkoztam, hogy megtaláljam azt a segítséget, módszert, amely által újra teljesen egészséges leszek. Ezek után hívtalak fel és jelentkeztem be Theta Healing ásásra. A kezelés fantasztikus volt, és rendkívül hatásos. Már a transzcendens légzés, amivel indítottad, és mindvégig fenntartottad, nagy hatással volt rám. Tudtam, hogy megtaláltam a megfelelő személyt, Aki hozzásegít a tökéletes gyógyuláshoz, éreztem, hogy már csupán csak a transzlégzés gyógyító hatással van rám. Ezt a légzés technikát a mai napig használom meditációknál, hétköznapi stressz helyzetekben, egészség megőrzésre, vagy, csak mert van pár szabad percem…. 🙂 Mindig megnyugtat, és azonnal befelé tudok figyelni. Nagyon hatásos volt még számomra, hogy az előző életeimet is láthattam, és az ott akkor keletkező érzelmi válságot, traumát gyógyítottuk – amit ma már Source Memory Healing néven szintén Neked és Zsoltnak köszönhetünk. Saját magam gyógyítása, illetve meditációk alkalmával szintén használtam ezt a módszert is, pedig akkor még csak a Source Memory Healing „előszobájában” jártam.

Most 2017-ben, minden leletem negatív, gratulálnak az orvosok, és egy közülük elismerte, hogy tényleg nem volt szükség a kemoterápiára.
Amit még fontosnak tartok, és szeretnék megosztani, hogy nem engedtem meg magamnak a betegség tudatot. Folyamatosan egészségesnek tartottam magam, nem a gyógyulásra koncentráltam, hanem az egészségre. Vettem egy 12 darabos színes tűfilc készletet, és egy A4-es füzetbe elkezdtem írni, hogy: „Egészséges vagyok, és az is maradok.”, ill. ehhez hasonló kijelentéseket. Néha 1 órán keresztül is írtam, váltogatva a színeket, mondatokat, néha csak pár perc erejéig, de hónapokig írtam, amíg be nem telt a füzet. (Egyébként gyönyörű az iromány, színes „rendszerezett kavalkád”, a mai napig meg van.:) )Ezeket a leírt mantrákat folyamatosan mondogattam magamban is, ütemre, ahogy léptem, az utcán, otthon, vagy a buszon ülve…. Nem engedtem meg az elmémnek, hogy „agyaljon”. Vagy mantráztam, vagy a légzésre figyeltem, az általad tanult transzlégzés technika szerint.

És igen, amit kicsit még másképp intéztem, mint sok más ember, az, az hogy csak 3 hozzám legközelebb álló személy tudott a betegségemről. Még a rokonok, barátok sem, mert nem kockáztattam meg, hogy aggódással, esetleg sajnálattal elvegyék a gyógyulástól az energiát, így az a pozitív szerep jutott Nekik a felépülésem útján, hogy Ők ugyanúgy kezeltek, mint a mellrák felfedezése előtt. Tehát ilyen szempontból sem változtattam az életemen, általuk a megszokott hétköznapok medrében folyt az életem. Tudtukon kívül, így támogattak engem, ilyen értékes ajándékot kaptam Tőlük. Majd egyszer lehet, hogy elmesélem… de akkor úgy éreztem, hogy nekem így jó, nekem így kell csinálni, tudtam, hogy ezt nekem kell megoldani, az általam kiválasztott gyógyító segítségével, pedig szerető, gondoskodó családom van, akikre számíthatok bármilyen helyzetben, 100 %-ig támogattak volna akkor is.

Márti, hálásan köszönök mindent, amit értem és a gyógyulásomért tettél, hogy szinte azonnal fogadtál, támogattál, és megerősítetted a hitemet!
Nagyon sok sikert kívánok Neked és Zsoltnak a Source Memory Healinghez!
Szeretettel: Kriszti