• aug 4 péntek

  Source Memory Healing Alapok Haladóknak DELTA agyhullámon – 2017. augusztus 4 - 6.

  Akik már jártasak a théta ,alfa , agyhullámon végzett belső munkában, és készek arra, hogy még mélyebbre menjenek azért, hogy valódi tartós változásokat, gyógyulást tudjanak megtapasztalni. A tanfolyam minden nap 10-17 óra között lesz. A három napos képzés ára most még bevezető áron 60 ezer Ft!!! Szeptembertől 90.000 Ft lesz... Tovább »

 • aug 11 péntek

  Üdvözlet a korlátlan bőségben! – 2017 Augusztus 11 - 13.

  Üdvözöllek a bőségben,élvezd az utazást …ahogy én teremtek. Kurzus mindenkinek (előképzettség nem szükséges)! Helyszín: Hilton West End Budapest A tanfolyam minden nap 10-17 óra között lesz. Jelentkezés jobboldalt az űrlapon, vagy telefonon, max. 50 fő! A tanfolyamot tartja: Szilasi Márti Tel.: +36309607670

 • aug 13 vasárnap

  Üdvözlet a korlátlan bőségben - meditáció – 2017. augusztus 13.

  Üdvözlet a korlátlan bőségben – meditáció. Tartja: Szilasi Márti Ára: 4000 Ft A részvételhez regisztráció szükséges, melyet a Jelentkezési Lapon tehetsz meg.

 • aug 24 csütörtök

  Ingyenes SourceMemoryHealing nyílt nap Székelyudvarhelyen – 2017. augusztus 24.

  A “source” forrást jelent, a “memory” emléket, a “healing” gyógyítást. Minden mostani élethelyzetünk, nehézségeink korábbi vagy jelenlegi cselekedeteink gyümölcsei… vagy édes vagy keserű gyümölcsök. De valahol, valamikor ez elkezdődött azzal, hogy elvetettünk egy magot. A mag elvetése a forrás emlék. A forrás emléket csak mély meditációs állapotban (tiszta tudatosság állapotában... Tovább »

 • aug 25 péntek

  Source Memory Healing™ Alapok – Kezdő Tanfolyam (Level I.) Székelyudvarhelyen – 2017. Augusztus 25 - 27.

  Székelyudvarhelyen!!!!!!! FORRÁSEMLÉK GYÓGYITÁS ALAP TANFOLYAM A kezdő tanfolyam után augusztus 28-án, ugyanott indul haladó tanfolyam is. Erről bővebb infót ide kattintva találsz. A kezdő tanfolyam három napos intenzív megtapasztalás, ahol megtanítjuk a Source Memory Healing alapjait. Utána képes leszel arra, hogy magadon is végezz folyamatot, hogy tudatos legyél minden szavadra... Tovább »

 • aug 28 hétfő

  Source Memory Healing Haladóknak Székelyudvarhelyen – 2017. augusztus 28 - 30.

  Székelyudvarhelyen!!!! FORRÁSEMLÉK GYÓGYITÁS HALADÓ TANFOLYAM Akik már részt vettek a Source level I. tanfolyamon, vagy jártasak a théta ,alfa , agyhullámon végzett belső munkában, és készek arra, hogy még mélyebbre menjenek azért, hogy valódi tartós változásokat, gyógyulást tudjanak megtapasztalni. A tanfolyam minden nap 10-17 óra között lesz. A három napos képzés... Tovább »

 • szept 10 vasárnap

  Ingyenes Gyógyító Nyílt nap SourceMemoryHealing technikával – 2017. szeptember 10.

  A “source” forrást jelent, a “memory” emléket, a “healing” gyógyítást. Minden mostani élethelyzetünk, nehézségeink korábbi vagy jelenlegi cselekedeteink gyümölcsei… vagy édes vagy keserű gyümölcsök. De valahol, valamikor ez elkezdődött azzal, hogy elvetettünk egy magot. A mag elvetése a forrás emlék. A forrás emléket csak mély meditációs állapotban (tiszta tudatosság állapotában... Tovább »

 • szept 15 péntek

  Source Memory Healing™ Alapok – Kezdő Tanfolyam (Level I.) – 2017. szeptember 15. – 17.

  A kezdő tanfolyam három napos intenzív megtapasztalás, ahol megtanítjuk a Source Memory Healing alapjait. Utána képes leszel arra, hogy magadon is végezz folyamatot, hogy tudatos legyél minden szavadra, cselekedetedre, hogy megértsd, hogy társteremtő vagy, tehát a gondolataid, szavaid, érzelmeid teremtő erejével képes leszel változtatni az életeden. Meg fogod érteni, hogy... Tovább »

 • szept 22 péntek

  Source Memory Healing Alapok Haladóknak DELTA agyhullámon – 2017. szeptember 22 - 24.

  Akik már jártasak a théta ,alfa , agyhullámon végzett belső munkában, és készek arra, hogy még mélyebbre menjenek azért, hogy valódi tartós változásokat, gyógyulást tudjanak megtapasztalni. A tanfolyam minden nap 10-17 óra között lesz. Jelentkezés a jobboldali sávban az űrlapon vagy telefonon. A tanfolyamot tartják: Szilasi Márti és Vantulek Zsolt, Source... Tovább »