• dec 15 szombat

  Source Memory Healing Haladó DELTA agyhullámon – 2018. december 15-16.

  Azoknak, akik már jártasak a théta, alfa agyhullámon végzett belső munkában, és készek arra, hogy még mélyebbre menjenek azért, hogy valódi tartós változásokat, gyógyulást tudjanak megtapasztalni. A tanfolyam minden nap 9-18 óra között lesz. A képzés ára: 60 470 forint Jelentkezés a www.sourcememoryhealing.com weboldalon keresztül lehetséges, a tanfolyam... Tovább »

 • dec 30 vasárnap

  Ingyenes Gyógyító Nyílt nap SourceMemoryHealing technikával – 2018. december 30.

  A “source” forrást jelent, a “memory” emléket, a “healing” gyógyítást. Minden mostani élethelyzetünk, nehézségeink korábbi vagy jelenlegi cselekedeteink gyümölcsei… vagy édes vagy keserű gyümölcsök. De valahol, valamikor ez elkezdődött azzal, hogy elvetettünk egy magot. A mag elvetése a forrás emlék. A forrás emléket csak mély meditációs állapotban (tiszta tudatosság állapotában... Tovább »

 • jan 5 szombat

  Source Memory Healing™ Alapok Szilasi Mártival – Kezdő Tanfolyam (Level I.) – 2019. január 5-6.

  A kezdő tanfolyam kétnapos intenzív megtapasztalás, ahol megtanítjuk a Source Memory Healing alapjait. Utána képes leszel arra, hogy magadon is végezz folyamatot, hogy tudatos legyél minden szavadra, cselekedetedre, hogy megértsd, hogy társteremtő vagy, tehát a gondolataid, szavaid, érzelmeid teremtő erejével képes leszel változtatni az életeden. Meg fogod érteni, hogy te... Tovább »