Csapatunk

Szabadi Anikó

Source Memory Healing Tanársegéd
Tel.: 70/371-2121

A Source Memory Healing technikával, a nyolcas csakra meditáción keresztül, a problémáink gyökerét, forrását engedjük el. Mindenki tapasztalja a fejlődése során, hogy az életébe vannak olyan dolgok, amik már megdolgozásra kerültek, és még mindig jelen vannak. Ezek azok a karmikus feladataink, melyeket nem lehet csak „úgy” elengedni. Ezeknek az érzelmi töltésére, a forrására kell rálátni, mert forrás emlék meglátása a Sorce Memory Healing technikával teljesen megszüntethető. Ezzel a módszerrel végérvényesen megszüntetheted azokat, amikkel korlátozod, megakadályozod önmagad abban, hogy a bőség és az öröm állapotának rezgésébe legyél . A folyamatot egy „utaztatásnak” is nevezzük, aminek a következtében a fizikai test nagyon erős érzelmi megkönnyebbülésen megy keresztül. Te is el tudod sajátítani ezt a módszert, a Source Memory Healing tanfolyamain és a gyakorlás elvisz téged egy magasabb életminőség felé. Amennyiben szeretnéd megtapasztalni, vagy kipróbálni, akkor keress meg és személyesen is megtapasztalhatod ennek a technikának a rendkívül hatásos erejét.

 
 

Kabók Tünde

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 00 421 905 460840
Tel.: 36 70 6461833

Mindig is tudtam, hogy lehetetlen megoldani problémákat ezen a síkon, ha előző életekből hoztuk.

Kerestem a lehetőségeket, és éreztem, hogy ezt csak utaztatással és megbocsátással lehet megváltoztatni. És a Source Memory Healing technika ezt lehetővé tette. Igen, csodálatos dolog megbocsátani azoknak a lelkeknek, akik megbántottak, hisz lerakhatjuk a karmikus poggyászunkat. A megbocsátás nagyon erős energia, és az egyik legjobb védelem. És mindez a Teremtő segítségével, ahol az Ego már nem létezik, csak a tiszta szeretet energiája, a teljes odaadás és az alázat.

Pozitív és gyógyító energiákat közvetíteni a Teremtőn keresztül csodálatos élmény! Köszönöm, hogy segíthetek.

 
 

Sarkadi Dezső

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 70/359-6795

Az elmúlt években jó pár módszert megismertem, de azok állnak a legközelebb hozzám, amelyek megértést adnak, amelyek a tudatosságot növelik. Azok, amelyek segítenek abban, hogy ráismerjünk mindennapi kis játszmáinkra, megszokásainkra, ahogy a helyzetekre reagálunk, ahogy azt ismétlődően, ugyanúgy tesszük. És így fel lehet ismerni a mintát, az érzéseket, a motivációt. Ami nem könnyű feladat. Nem könnyű, mert egyszerűbb a könnyebb utat választani. Azt, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj. Az irónia benne az, hogy mégiscsak fáj, még ha nem is tudunk, vagy nem is tudhatunk róla, mert nem itt és nem most történt, vagy nem velünk, hanem szüleinkkel, felmenőinkkel. Akkor lehet, mégis jobb lenne tudni? Jobb lenne máshogy reagálni, nem elutasítani, nem ragaszkodni, nem neheztelni, esetleg megbocsátani? A forrást megtalálva, véglegesen? Azt gondolom, igen. A Source Memory Healing számomra ezért különleges, mert mély megértést ad, ahogy látni engedi az összefüggéseket, a kiegyenlítődést, a felelősségünket magunkért. Abban segít, hogy a nagy érzelmi töltéssel járó traumák kioldódjanak, így már nem kényszerítve minket vissza a korábbi mintákba. Ha szeretnéd ezeket megtapasztalni, szeretettel ajánlom a tanfolyamokat, a meditációkat, az utazást, Anikót és magamat is.

 
 

Nagy Bea

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 30/183-7848

Mostani életünk gubancait kibogozni,betegségekből gyógyulni, begyógyítani régóta fájó sebeket, megengedni az intimitást és a szexualitást , megélni a legmagasabb minőségben nőiségünket és férfiasságunkat … Sokunkban él a vágy erre.

Saját életünk mindennapos tapasztalata,hogy a régi minták már nem működnek, új mintáink pedig még nincsenek. A Source Memory Healing módszerével igazi változások, igazi megoldások születnek generációkon át hordozott mély sérülésekre és elfojtásokra. A hiány teréből a bőségbe a kétségből az egységbe vezető út önmagunkon át halad. Egy aktuális probléma forrás emlékét megtalálva és meggyógyítva véget vethetünk a játszmáinknak. Az áldozatiság és a mártírság játszmáiból kiszállva, saját erőnkbe beleállva, megérkezhetünk a bőség terébe.

A Source Memory Healing folyamatai delta szinten zajlanak, az öngyógyítás frekvenciáján. A megbocsájtás csodája,a karmikus eskük és fogadalmak oldása azonnali változásokat hoz mindenki életébe.

A módszer hatékonysága számomra megkérdőjelezhetetlen, amikor is saját tapasztalatom,hogy a Source Memory Healing folyamatai után és következményeként,meddőnek diagnosztizált párokhoz kisbabák érkeznek, amikor is orgazmusra testi gyönyörre képtelen nők és férfiak találtak vissza önmagukhoz az intimitás és a szexualitás csodájának megélése által.

Mert lehetséges és biztonságos megérkezni a bőség és az öröm terébe. Lehetséges és biztonságos a szenvedés helyett a szenvedélyt választani életünk minden területén. Lehetséges és biztonságos önmagunk legtökéletesebb változatává válni.

Bennem a hála, ha ebben segíthetek.

 
 

Molnár Anita

Source Memory Healing Konzulens
Székesfehérvár
Tel.: +36-20-662-8116

Mindig is fontos volt számomra megérteni és látni az összefüggéseket az élet minden területén, a miért kérdésekre “hiteles” választ kapni.

A Source Memory Healing Technika által a delta agyhullámokon keresztül eljutok azokhoz a jelen vagy előző életbeli megtapasztalásaimhoz, illetve generációsan ismétlődő mintáim forrás emlékéhez, ami által megtudnak érkezni a hiányzó válaszok. Tűhegynyi pontossággal értem meg az ok-okozat összefüggéseket, azaz karmikus “csomagjaimat”.

A nyolcas csakra meditáció mindennapos gyakorlásában sokkal mélyebb sebek és érzések tudnak gyógyulni saját magam és a másoknak való megbocsájtás rezgése által, valamint lehetőség van hozzá férni azokhoz a pozitív erényekhez, amiknek a tudása ott van lenyomatként DNS-ünkben a reinkarnációk által.

Fontosnak tartom elmondani, hogy ezt a fantasztikus technikát is a gyakorlás sűrűsége teszi mélyebbé és ezt a folyamatot segíti az a tudatos döntésem, ami ott kezdődött el, amikor jelentkeztem a tanfolyamra és a mai napig tart: megismerni magamat és a végső isteni tiszta tudatosságot.

 

Bónyai Nikolett

Source Memory Healing Konzulens
Tata
Tel.: +36-20-514-5481
www.teljesseg.blogspot.hu

Az egyéni kezelések során számos terápiás módszert használok, nagyjából 10 éve.

Ha ezeket a sorokat olvasod, bizonyára hallottál már a Source Memory Healing, azaz a Forrás Emlék Gyógyításról.

Azt tapasztalom, hogy a módszerrel egyszerűbben, még erőteljesebb és mélyebb karmikus blokkokat lehetséges oldani. Meditációban (többnyire delta agyhullámokkal), a testen keresztüli érzetekre fókuszálva, megélve, intuitív módon előhívjuk azt a forrás emléket, ahonnét a blokk származik. Megértéssel és a megbocsátással egyszerűen megtörténik az oldás és elengedésre kerülnek a térben. A hatása pedig gyógyító, könnyű és felszabadító élmény.

Jó látni a változást és emelkedést azoknál, akik tesznek önmagukért. Hiszem, hogy a terápia nagyon fontos dolog, mert e nélkül nincs valódi élet, se önismeret, se boldogság. Nemcsak akkor lehetséges igénybe venni, amikor nehéz helyzetben érezzük magunkat, hanem bármikor, bármilyen témára használható.

A Source Memory Healing módszerét akkor javaslom, ha már szert tettél némi önismeretre, ha már dolgoztál magadon, ha megtanultad magad és az érzéseid figyelni, ha az eddigi terápiás és önismereti módszerekkel rész eredményeket vagy ideiglenes változást tapasztaltál, illetve, ha hajlandó vagy mélyebbre menni.

Örömömre szolgál, ha segíthetek Neked is megtapasztalni.

 

Klein Tibor

Source Memory Healing Konzulens
Budapest
Tel.: +3620/9826-412
Tel.: +3630/930-6877

Kedves Olvasóm!

A Source Memory Healing technikával a lelki nehézségek úgy, mint a félelem, mártírság, önsorsrontás hatékonyan leküzdhetők, a kellemetlen visszatérő helyzetek bevonzása megszüntethető, a párkapcsolat javítható. A belső munka során nagy utat járunk be és sok minden történik, emiatt is hívjuk „utazásnak” ezt a mély folyamatot.

A hozott témáddal kapcsolatos lelki békéd elérését támogatja az „utaztatásod”, mellyel először az ellazulásodat és az Önmagadra fókuszálásodat segítem. Utána közösen megtaláljuk a problémádhoz kapcsolódó legkorábbi forrásemlékedet, és a hozzá tartozó érzelmedet is feltárjuk. Tiszta rálátást kapsz és megérted a cselekedeteid mögötti ok-okozati összefüggéseket. A Téged már nem szolgáló negatív gondolatokat pozitívakra cseréljük.

Imádom az „utaztatás” egész folyamatát: a mély ellazulást, a nyomozást, az elénk táruló változatos világot, a téves következtetések leleplezését, az érzelmi traumák feloldását, a megkönnyebbülést, a rengeteg pozitív energia jelenlétét, ami feltölti a folyamat végére az „utazót”. Szerencsés és hálás vagyok, hogy a folyamat részese lehetek.

Részedről semmiféle előképzettség nem szükséges, hiszen „utazásodon” én is elkísérlek.

Várom jelentkezésedet, bizalmadat előre is köszönöm!

További szép napot kívánok Neked:

Klein Tibor

 

Szalczer Hajnalka

Source Memory Healing Konzulens
Szombathely
Tel.: +36-20-954-2887

Sok év önmunka után találkoztam a Source Memory Healing Technikával. Már segítő munkát végezek egy ideje, de amikor először használtam ezt a technikát éreztem: megérkeztem. Ez az, ami segít abban, hogy a csoda a mindennapok részévé váljon.
Ha felkészültél, hogy végre megtaláld gondjaid, problémáid igazi forrását, az első emléket, ahol elindult a jelen életedben zajló karmikus feladat, ahol megváltoztathatod a jelenbéli hozzáállásodat ehhez, keress meg, segítelek utadon. Fontos a megbocsájtás másoknak és magadnak is. A felismerés, hogy milyen feladatot és miért vállaltál erre az életre, segít a mindennapok megértésében és megélésében is. A mi és miért történik, akár újra és újra velem kérdéseire.

Nap mint nap hálatelt szívvel vagyok tanúja a csodás, mély folyamatoknak, amelyek tartós változást hoznak a mindennapokban. Soha ilyen hatékony és mélyre ható módszerrel nem találkoztam ezelőtt.
Mottóm: Felismerés, hála, megbocsájtás. Magadnak és másoknak. Szeretet, bizalom, tudás, béke és nyugalom.
Köszönöm a bizalmadat, szeretettel várlak, hogy kísérjelek utad azon szakaszán, melyen a hozzájárulásomhoz van szükséged.

Hajnalka

 

Szajkó Lilla

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: +36-20-484-4250

Ez a technika lehetővé teszi, hogy hozzáférést kapjunk lelkünk olyan mély rétegeihez, ahol a látszólag gyógyulni nem akaró sebek és az állandó jelleggel visszatérő problémáink gyökerei találhatók. A módszer alapját az úgynevezett Nyolcas csakrás meditáció adja, ami lehetővé teszi, hogy az agyunk főként théta és delta agyhullámon mozogjon, az egónk és félelmeink által generált tűzfalat átlépjük és meglássuk a felszín alatt húzódó legmélyebb igazságokat. Mivel a Nyolcas csakrában találhatóak a karmikus lenyomataink a meditáció során aktiválódnak a megoldandó karmikus feladatok, így a megváltozott tudatállapot segítségével ezeket biztonságos térben tárhatjuk fel és gyógyíthatjuk.

Ha már érzed a hívást arra, hogy valóban minőségi és tartós változásokat engedj be az életedbe, szeretettel várom, hogy találkozzunk!

 

Komlóssy Vera

Source Memory Healing Konzulens
Budapest III. ker, Szentendre
Tel.: +36-20-360-4191

Azt vallom, az vagy ami körülvesz. Mert bármilyen furcsán is hangzik, egyedül Te teremted azt is ami körülvesz.
Környezeted nem mást, mint szimbolikus felerősített tükörképet mutat saját magadról, hogy észrevedd mit hogyan csinálsz, mihez hogyan viszonyulsz, milyen világ él Benned. A történéseid önmagad érzéseinek, rezdüléseinek és akaratának összessége. Tudatosan alakíthatod ki életedet és egyedül rajtad múlik, hogy mik történnek veled, hogyan bánnak veled az ismerőseid, főnököd, szerelmed, családod, mikor milyen terveid valósulnak meg és milyen nehézségekkel találkozol. Minden egyes problémád azért jelentkezik az életedbe, mert dolgod, tanulnivalód van vele kapcsolatban.

A Source Meory Healing egy nagyon hatásos és mélyreható technika, amelyben képesek vagyunk gyökerektől megváltoztatni a forrás emléket, ahonnan a negatív élettapasztalatok eredetileg származnak. Erőteljes, mély karmikus blokkok, generációs hátráltató hitrendszerek oldásával hatékony és gyors eredményt érhetünk el, szinte azonnal pozitív változások tapasztalhatóak és érezhetőek. Hálás vagyok hogy ezzel a módszerrel dolgozhatok.

Ajánlom mindenkinek, akár előképzettség nélkül ezt a módszert, aki eldöntötte, hogy valóban és ténylegesen változtatni szeretne.