Csapatunk

Kabók Tünde

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 00 421 905 460840
Tel.: 36 70 6461833

Mindig is tudtam, hogy lehetetlen megoldani problémákat ezen a síkon, ha előző életekből hoztuk.

Kerestem a lehetőségeket, és éreztem, hogy ezt csak utaztatással és megbocsátással lehet megváltoztatni. És a Source Memory Healing technika ezt lehetővé tette. Igen, csodálatos dolog megbocsátani azoknak a lelkeknek, akik megbántottak, hisz lerakhatjuk a karmikus poggyászunkat. A megbocsátás nagyon erős energia, és az egyik legjobb védelem. És mindez a Teremtő segítségével, ahol az Ego már nem létezik, csak a tiszta szeretet energiája, a teljes odaadás és az alázat.

Pozitív és gyógyító energiákat közvetíteni a Teremtőn keresztül csodálatos élmény! Köszönöm, hogy segíthetek.

 
 

Szabadi Anikó

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 70/371-2121

A Source Memory Healing technikával, a nyolcas csakra meditáción keresztül, a problémáink gyökerét, forrását engedjük el. Mindenki tapasztalja a fejlődése során, hogy az életébe vannak olyan dolgok, amik már megdolgozásra kerültek, és még mindig jelen vannak. Ezek azok a karmikus feladataink, melyeket nem lehet csak „úgy” elengedni. Ezeknek az érzelmi töltésére, a forrására kell rálátni, mert forrás emlék meglátása a Sorce Memory Healing technikával teljesen megszüntethető. Ezzel a módszerrel végérvényesen megszüntetheted azokat, amikkel korlátozod, megakadályozod önmagad abban, hogy a bőség és az öröm állapotának rezgésébe legyél . A folyamatot egy „utaztatásnak” is nevezzük, aminek a következtében a fizikai test nagyon erős érzelmi megkönnyebbülésen megy keresztül. Te is el tudod sajátítani ezt a módszert, a Source Memory Healing tanfolyamain és a gyakorlás elvisz téged egy magasabb életminőség felé. Amennyiben szeretnéd megtapasztalni, vagy kipróbálni, akkor keress meg és személyesen is megtapasztalhatod ennek a technikának a rendkívül hatásos erejét.

 
 

Sarkadi Dezső

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 70/359-6795

Az elmúlt években jó pár módszert megismertem, de azok állnak a legközelebb hozzám, amelyek megértést adnak, amelyek a tudatosságot növelik. Azok, amelyek segítenek abban, hogy ráismerjünk mindennapi kis játszmáinkra, megszokásainkra, ahogy a helyzetekre reagálunk, ahogy azt ismétlődően, ugyanúgy tesszük. És így fel lehet ismerni a mintát, az érzéseket, a motivációt. Ami nem könnyű feladat. Nem könnyű, mert egyszerűbb a könnyebb utat választani. Azt, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj. Az irónia benne az, hogy mégiscsak fáj, még ha nem is tudunk, vagy nem is tudhatunk róla, mert nem itt és nem most történt, vagy nem velünk, hanem szüleinkkel, felmenőinkkel. Akkor lehet, mégis jobb lenne tudni? Jobb lenne máshogy reagálni, nem elutasítani, nem ragaszkodni, nem neheztelni, esetleg megbocsátani? A forrást megtalálva, véglegesen? Azt gondolom, igen. A Source Memory Healing számomra ezért különleges, mert mély megértést ad, ahogy látni engedi az összefüggéseket, a kiegyenlítődést, a felelősségünket magunkért. Abban segít, hogy a nagy érzelmi töltéssel járó traumák kioldódjanak, így már nem kényszerítve minket vissza a korábbi mintákba. Ha szeretnéd ezeket megtapasztalni, szeretettel ajánlom a tanfolyamokat, a meditációkat, az utazást, Anikót és magamat is.