Csapatunk

Szabadi Anikó

Source Memory Healing Tanársegéd
Tel.: 70/371-2121

A Source Memory Healing technikával, a nyolcas csakra meditáción keresztül, a problémáink gyökerét, forrását engedjük el. Mindenki tapasztalja a fejlődése során, hogy az életébe vannak olyan dolgok, amik már megdolgozásra kerültek, és még mindig jelen vannak. Ezek azok a karmikus feladataink, melyeket nem lehet csak „úgy” elengedni. Ezeknek az érzelmi töltésére, a forrására kell rálátni, mert forrás emlék meglátása a Sorce Memory Healing technikával teljesen megszüntethető. Ezzel a módszerrel végérvényesen megszüntetheted azokat, amikkel korlátozod, megakadályozod önmagad abban, hogy a bőség és az öröm állapotának rezgésébe legyél . A folyamatot egy „utaztatásnak” is nevezzük, aminek a következtében a fizikai test nagyon erős érzelmi megkönnyebbülésen megy keresztül. Te is el tudod sajátítani ezt a módszert, a Source Memory Healing tanfolyamain és a gyakorlás elvisz téged egy magasabb életminőség felé. Amennyiben szeretnéd megtapasztalni, vagy kipróbálni, akkor keress meg és személyesen is megtapasztalhatod ennek a technikának a rendkívül hatásos erejét.

 
 

Kabók Tünde

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 00 421 905 460840
Tel.: 36 70 6461833

Mindig is tudtam, hogy lehetetlen megoldani problémákat ezen a síkon, ha előző életekből hoztuk.

Kerestem a lehetőségeket, és éreztem, hogy ezt csak utaztatással és megbocsátással lehet megváltoztatni. És a Source Memory Healing technika ezt lehetővé tette. Igen, csodálatos dolog megbocsátani azoknak a lelkeknek, akik megbántottak, hisz lerakhatjuk a karmikus poggyászunkat. A megbocsátás nagyon erős energia, és az egyik legjobb védelem. És mindez a Teremtő segítségével, ahol az Ego már nem létezik, csak a tiszta szeretet energiája, a teljes odaadás és az alázat.

Pozitív és gyógyító energiákat közvetíteni a Teremtőn keresztül csodálatos élmény! Köszönöm, hogy segíthetek.

 
 

Sarkadi Dezső

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 70/359-6795

Az elmúlt években jó pár módszert megismertem, de azok állnak a legközelebb hozzám, amelyek megértést adnak, amelyek a tudatosságot növelik. Azok, amelyek segítenek abban, hogy ráismerjünk mindennapi kis játszmáinkra, megszokásainkra, ahogy a helyzetekre reagálunk, ahogy azt ismétlődően, ugyanúgy tesszük. És így fel lehet ismerni a mintát, az érzéseket, a motivációt. Ami nem könnyű feladat. Nem könnyű, mert egyszerűbb a könnyebb utat választani. Azt, hogy amiről nem tudunk, az nem fáj. Az irónia benne az, hogy mégiscsak fáj, még ha nem is tudunk, vagy nem is tudhatunk róla, mert nem itt és nem most történt, vagy nem velünk, hanem szüleinkkel, felmenőinkkel. Akkor lehet, mégis jobb lenne tudni? Jobb lenne máshogy reagálni, nem elutasítani, nem ragaszkodni, nem neheztelni, esetleg megbocsátani? A forrást megtalálva, véglegesen? Azt gondolom, igen. A Source Memory Healing számomra ezért különleges, mert mély megértést ad, ahogy látni engedi az összefüggéseket, a kiegyenlítődést, a felelősségünket magunkért. Abban segít, hogy a nagy érzelmi töltéssel járó traumák kioldódjanak, így már nem kényszerítve minket vissza a korábbi mintákba. Ha szeretnéd ezeket megtapasztalni, szeretettel ajánlom a tanfolyamokat, a meditációkat, az utazást, Anikót és magamat is.

 
 

Nagy Bea

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: 30/183-7848

Mostani életünk gubancait kibogozni,betegségekből gyógyulni, begyógyítani régóta fájó sebeket, megengedni az intimitást és a szexualitást , megélni a legmagasabb minőségben nőiségünket és férfiasságunkat … Sokunkban él a vágy erre.

Saját életünk mindennapos tapasztalata,hogy a régi minták már nem működnek, új mintáink pedig még nincsenek. A Source Memory Healing módszerével igazi változások, igazi megoldások születnek generációkon át hordozott mély sérülésekre és elfojtásokra. A hiány teréből a bőségbe a kétségből az egységbe vezető út önmagunkon át halad. Egy aktuális probléma forrás emlékét megtalálva és meggyógyítva véget vethetünk a játszmáinknak. Az áldozatiság és a mártírság játszmáiból kiszállva, saját erőnkbe beleállva, megérkezhetünk a bőség terébe.

A Source Memory Healing folyamatai delta szinten zajlanak, az öngyógyítás frekvenciáján. A megbocsájtás csodája,a karmikus eskük és fogadalmak oldása azonnali változásokat hoz mindenki életébe.

A módszer hatékonysága számomra megkérdőjelezhetetlen, amikor is saját tapasztalatom,hogy a Source Memory Healing folyamatai után és következményeként,meddőnek diagnosztizált párokhoz kisbabák érkeznek, amikor is orgazmusra testi gyönyörre képtelen nők és férfiak találtak vissza önmagukhoz az intimitás és a szexualitás csodájának megélése által.

Mert lehetséges és biztonságos megérkezni a bőség és az öröm terébe. Lehetséges és biztonságos a szenvedés helyett a szenvedélyt választani életünk minden területén. Lehetséges és biztonságos önmagunk legtökéletesebb változatává válni.

Bennem a hála, ha ebben segíthetek.

 
 

Molnár Anita

Source Memory Healing Konzulens
Tel.: +36-20-662-8116

Mindig is fontos volt számomra megérteni és látni az összefüggéseket az élet minden területén, a miért kérdésekre “hiteles” választ kapni.

A Source Memory Healing Technika által a delta agyhullámokon keresztül eljutok azokhoz a jelen vagy előző életbeli megtapasztalásaimhoz, illetve generációsan ismétlődő mintáim forrás emlékéhez, ami által megtudnak érkezni a hiányzó válaszok. Tűhegynyi pontossággal értem meg az ok-okozat összefüggéseket, azaz karmikus “csomagjaimat”.

A nyolcas csakra meditáció mindennapos gyakorlásában sokkal mélyebb sebek és érzések tudnak gyógyulni saját magam és a másoknak való megbocsájtás rezgése által, valamint lehetőség van hozzá férni azokhoz a pozitív erényekhez, amiknek a tudása ott van lenyomatként DNS-ünkben a reinkarnációk által.

Fontosnak tartom elmondani, hogy ezt a fantasztikus technikát is a gyakorlás sűrűsége teszi mélyebbé és az a tudatos döntés, ami ott kezdődött el, amikor jelentkeztem a tanfolyamra és a mai napig tart.