Alapítók

Source Memory Healing Alapítók –

Szilasi Márti és Vantulek Zsolt

 

Márti és Zsolti 2011-ben találkoztak, s már a második alkalommal kiderült, hogy kettejük között valami egészen mély, rajtuk messze túlmutató kapcsolódás lesz.

Nagyon hasonló életútjuk volt, mindketten tanárnak készültek, majd az üzleti világban dolgoztak, s egymástól függetlenül, néhány év eltéréssel jött a hívás, hogy valami komolyabb, mélyebb dolguk van. Mindketten elvégezték dr.Vlagyimir Komin iskoláját, transzperszonális légzést és pszichológiát tanultak. Márti jógaoktatóként megnyitotta saját központját, az Anahita Jóga- és Szellemi Központot, ahol aztán jógaoktató képzéseket is vezetett, s közben egyéni légzésterápiákkal, s csoportos újjászületésekkel dolgozott. Zsolti kundalini légzéssel kezdett foglalkozni, majd coach, minősített tréner lett, és a Points of You magyarországi megalapítója.

Már együtt találkoztak a Thetahealing módszerrel, elvégezték a tanárképzőt, Zsolti Master, Márti Science fokozatott szerzett, s oroszlánrésze volt a módszer magyarországi elterjedésében.

Vezettek közösen jógatáborokat, elvonulásokat, újjászületéseket, tanfolyamokat.

Több éves munka után érezték úgy, hogy valami mégis hiányzik, rengeteg emberhez hasonlóan náluk is vannak visszatérő témák, amelyeket a korábban tanult módszerekkel nem lehetett tartósan megoldani. Ezért elkezdtek dolgozni egy olyan módszeren, amelytől azt várták, hogy segítségével nagyon mélyre lehet menni, s tartós változásokat, valóban sokkal jobb életminőséget lehet elérni.

2015-ben találkoztak Sumant Kant Kaul-lal, az indiai Kashmir Brahmin tanítóval, akivel azóta is közeli barátságot ápolnak, tőle tanultak, tanulnak a karmáról, ősi indiai módszerekről.

Mártinak és Zsoltinak együtt hat gyerekük és egy unokájuk van, s a közös gyerekük 2016 nyarán született meg: a Source Memory Healing, magyarul Forrásemlék gyógyítás, amely az ősi trika filozófia gyökereihez nyúl vissza, s amelyben felhasználják tanulmányaikat, tapasztalataikat, saját élményeiket.

Márti rendkívül erős feminin intuitív csatornája és Zsolti férfiasabb rendszerező képessége remekül kiegészítik egymást, s közösen tanítják módszerüket, a Source Memory Healinget iskolájukban, az Anahita Temple-ben.